Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Roermond


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasreparatie Jo Koolen VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasreparatie Jo Koolen VOF
Scheidingsweg 59
6045CP Roermond

tel: 0475-331288

Extra informatie:

Glasreparatie is één van de activiteiten van Glasreparatiebedrijf Jo Koolen vof in Roermond. Als VCA gecertificeerde glaszetter doen wij sinds 1992 méér, namelijk het plaatsen van ruiten in elke denkbare omgeving. Soms enkelglas maar bijna altijd dubbele beglazing. Onze kennis en vakmanschap worden ook gevraagd voor restauratieprojecten en bijvoorbeeld voorzetramen bij in- of exterieur. Maar ook voor bijvoorbeeld hardglazen deuren en puien, glazen interieurdelen en voor geslepen glas kunt u óók bij ons terecht. De voordelen voor u als consument maar ook als bedrijf willen wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Ons vakmanschap is niet zo maar een kreet. Wij streven naar zo hoog mogelijke kwaliteit en dienstverlening. Onze werkwijze is voor u een waarborg van kwaliteit.

Wij zijn voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 0475-331288 voor glasreparaties, isolatieglas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas in de regio Roermond.

Al meer dan twee decennia staan wij in de regio Roermond bekend als een uitstekende en kwalitatieve glashandel. We luisteren graag naar uw behoefte en kunnen u gratis en vrijblijvend adviseren over het meest geschikte glassoort voor uw specifieke situatie.

Schade aan uw beglazing komt nooit op een gelegen moment. Gelukkig houdt onze dienstverlening in dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken in de regio Roermond. Bent u bijvoorbeeld uw sleutels vergeten en kunt u uw huis niet meer in? Ook voor hang en sluitwerk aan uw raam of deur kunnen wij ervoor zorgen dat dit probleem voor u wordt opgelost via onze partner Slabbers Timmerwerken. Via telefoonnummer 0475 – 331288 is Glasreparatiebedrijf Jo Koolen dag en nacht bereikbaar voor schademelding uit Roermond en omgeving. Meldingen per fax of E-mail vallen niet onder onze 24-uurs service. Bij een telefonische schademelding wordt allereerst plaats en omvang van de schade opgenomen; betreft het een “simpele” keukenruit of een grote etalageruit van een winkel. Kort hierna brengen wij een bezoek aan de locatie waar de schade is ontstaan. Afhankelijk van de aard en omvang van de schade wordt in de meeste gevallen direct een nieuwe ruit geplaatst. In sommige gevallen zoals bij zeer grote etalageruiten of dubbel glas wordt een noodvoorziening getroffen, opdat weer en wind en andere ongure elementen geen kans krijgen. Hierna wordt door ons snel de juiste ruit geplaatst.