Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Oosterhout


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VDe Glaskoning
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
De Glaskoning
Technologieweg 3
4906AC Oosterhout

tel: 0162-450471

Extra informatie:

Glas-helder zaken doenDe Glaskoning is een glaszetter bedrijf. Wij leveren en zetten glas in woningen
en gebouwen. Zowel nieuwbouw als onderhoud (glas reparatie, glasservice).


Wij werken voor particulieren, schildersbedrijven, aannemers, woningcorporaties, schoolverenigingen, kerkbesturen en verzekerings-maatschappijen.

Eigen glas en herstelservice

Onze montagewagens met goed opgeleide specialisten, zijn snel ter plaatse om te zorgen voor een glas noodreparatie of het uitvoeren van direct herstel. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Oók voor speciaal glas

Naast het gebruikelijke vlakglas en dubbel glas hebben wij ook een groot assortiment speciaal glas, zoals: brandvertragend glas, scheepsglas, veiligheidsglas, gekleurd glas, spiegelglas etc.

glas reparatie, glasservice, glaszetter, scheepsbouwglas, glazen deuren, gekleurd glas, isolatieglas, veiligheidsglas
Glaskoning is onderdeel van de De Koninggroep
De Koninggroep bestaat uit een groep bedrijven die volledig gericht zijn op glas- en schilderwerk. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren in en helpen met het onderhoud van uw onroerend goed.

Onderhoud voor een vast bedrag per maand
Wij kunnen u een onderhoud concept aanbieden waardoor uw kostbare bezit langdurig onderhouden wordt tegen een vast bedrag per maand.

24/7 glas reparatie & herstelservice

Een gebroken ruit.... Vaak net in het weekeinde of op een feestdag, terwijl er slecht weer op komst is. Dan is het goed om te weten dat u altijd onze 24-uurs glas reparatie & herstelservice kunt bellen.

De Glaskoning heeft een centrale meldkamer die het hele jaar 24 uur per dag bereikbaar is.

0800 - 22 20 111

De Glaskoning is gespecialiseerd in glas en aanverwante services. Het blijft dan ook niet alleen bij een glas reparatie. U kunt ook bij ons terecht voor herstel van het schilderwerk van beschadigde kozijnen en dergelijke.