Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Nuland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice Van de Pol
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice Van de Pol
Nulandsestraat 13
5391KC Nuland

tel: 06-42757050

Extra informatie:

Welkom bij Van de Pol Glasservice & schilderwerken

Van de Pol Glasservice en schilderwerken is al jaren sterk in glas. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij unieke oplossingen op maat, zowel op functioneel als decoratief gebied. Ook verzorgen wij het schilderwerk van uw woning of bedrijf. Bijna alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Met Van de Pol Glasservice en schilderwerken bent u verzekerd van een vakkundig advies, hoge kwaliteit, snelle levering en plaatsing, een klantvriendelijke benadering, de juiste nazorg en prima garantie.

Een tevreden klant is ons belangrijkste streven. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten. Op deze website vindt u een totaaloverzicht van de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Bovendien vindt u een overzicht van enkele door ons gerealiseerde projecten.

Van de Pol Glasservice en schilderwerken is hét adres voor levering en plaatsing van alle soorten glas. Ook voor al het schilderwerk kunt u bij ons terecht. Van de Pol Glasservice en schilderwerken werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Hierbij vinden we persoonlijk contact met U van belang.

Glas en schilderwerken gaan vaak hand in hand, denk hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van een ruit met het daarbij het behorende schilderwerk. Maar andersom kan ook, wij constateren tijdens het schilderwerk een afwijking in uw beglazing en kunnen dan voor vervanging zorgen, u heeft er nauwelijks omkijken naar. Wij denken met u mee!

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit kitwerk, dit is voor ons vanzelfsprekend voor wat betreft de beglazing, maar ook voor diverse andere kitwerkzaamheden kunt u bij ons terecht (oa douchebakken, badkuipen, wasbakken en toiletten, als ook deletatievoegen in uw tegelwerk).

Of u nou op zoek bent naar een functionele of decoratieve glasoplossing, bij Van de Pol Glasservice & schilderwerken bent u altijd verzekerd van een vakkundig advies en een snelle service.

Van de Pol Glasservice en schilderwerken denkt graag met u mee om tot het mooiste resultaat te komen. Met onze kennis en evaring zijn wij u uw ideale partner in glaszaken. Wij werken onder andere voor:

- aannemers;
- midden- en kleinbedrijf;
- schilders (samenwerking met diverse schilders uit de regio)
- particulieren

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn het levering en plaatsing van:


- alle soorten glas (oa. isolatieglas, glas in lood, dakbeglazing, gelaagd glas, veiligheidsglas, kogelbestendig glas, beloopbaar glas, float glas en figuurglas)
- Kunststof platen (oa acrylaat en polycarbonaat)
- diverse hardglastoepassingen (o.a. deuren, puien, wanden en panelen)
- veiligheidsbeglazing
- spiegelwanden (in diverse vormen en/of toepassingen als verwarmd,facet geslepen, en gezandstraald)
- brandvertragende beglazing
- plaatsen van diverse typen ventilatie roosters

Kijk hier voor een fotogalerie van door ons gerealiseerde projecten

Gehard glas

Gehard glas is trendy en een must in elk modern interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen (douche)deuren en puien. Gehard glas is er ook voor tegen een muur, in de keuken of in een badkamer. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de kans op lekkage minimaal is.

Design glas

Glas in lood is ambachtelijk mooi, vooral bij klassieke woningen. Van de Pol Glasservice & schilderwerken restaureert en vervaardigt glas in lood (eventueel naar eigen ontwerp). Dit gebeurd in samenwerking met gerenommeerde partners. Spiegels in diverse kleuren, vormen, toepassingen, afmetingen. We denken graag met u mee om tot het mooiste eindresultaat te komen. Met onze kennis en ervaring en uw wensen komen we er zeker uit.

Veiligheid glas

De plaatsing van veiligheidsglas is in bepaalde situaties verplicht. Maar in de meeste gevallen ook inbraakwerend. Een lichtstraat (dakbeglazing) kan een erg praktische oplossing voor uw woning zijn, wij zorgen dan graag voor een veilige situatie en voeren dit dan uit in veiligheidsglas. Het beloopbaar glas behoort ook tot deze categorie, waarbij de mogelijkheden erg divers zijn. Bij de gerealiseerde projecten ziet u verder ook dat wij kogelbestendig glas op verzoek kunnen plaatsen.

Dubbel glas

Overweegt u nieuwbouw of een verbouwing? Bespaar dan flink op uw energierekening door te investeren in dubbelglas (HR, HR+, HR++). Zeker met de stijgende energieprijzen is dubbel glas een echte aanrader. Dubbel glas kan vaak zonder probleem geplaatst worden in bestaande kozijnen. Van de Pol Glasservice & schilderwerken geeft u graag vrijblijvend advies. Wij betrekken ons glas van een uiterst betrouwbare leverancier, waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staat. Met een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar op uw glas.