Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Mussel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasboer Ger
Bovensteveenweg 8
9584TK Mussel

tel: 0599-470696

Extra informatie:

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd te Mussel in de provincie Groningen. Wij richten ons voornamelijk op het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas. Daar wij van origine een bouwservicebedrijf zijn, hebben wij ruime ervaring op het gebied van houten ramen en kozijnen. Dus ook voor nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij uw huidige ramen aanpassen/vernieuwen zodat isolatieglas geplaatst kan worden. Voor een goed advies of hulp bij het opmeten van het glas zijn wij u graag van dienst. Ook plaatsen wij het glas graag en vakkundig voor u. Glasboer Ger is toeleverancier van büfa glas, een van de grootste glasfabrikanten van Duitsland. Dit bedrijf, opgericht in 1883, levert hoge kwaliteit in alle mogelijke glassystemen volgens CE NEN410. Glasboer Ger levert daardoor 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas. Ons motto is: "Kwaliteit en service voor een zeer gunstige prijs".