Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Meppel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Barelds Schilderwerken
Brouwersstraat 7
7941BN Meppel

tel: 0522-252602

Extra informatie:

SCHILDEREN BUITEN

Het schilderen van uw pand voor zowel onderhoudsschilderwerk als nieuwbouw, kunt u met een gerust hart aan ons vakpersoneel overlaten. Wij voeren schilderwerken uit voor grote opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheden, etc. Wij werken ook voor aannemers: verbouw en nieuwbouw, en natuurlijk particuliere huisbezitters.
Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis. Een voorbeeld hiervan is de Meppeler kerktoren.

SCHILDEREN BINNEN

Het vooraf vervangen of herstellen van door houtrot aangetaste delen is voor ons geen enkel probleem. Onder schilderwerk verstaan wij natuurlijk ook het sausen
van beton en de diverse geveldelen. Ook het aanbrengen van alle bedenkbare wandbekledingen zoals behang, glasweefsel en diverse sierpleisters wordt door ons met het grootste gemak bij u uitgevoerd.
Uiteraard houden wij de nieuwste ontwikkelingen bij om de gezondheid van de mens en het milieu te sparen.

"Wij schilderen van drempel tot torenspits"

Wandafwerking

Door de juiste kleurencombinaties geeft u uw woning meer sfeer en stijl. In onze winkel geven wij u graag een uitgebreid kleuradvies over glasweefsel of behang eventueel in combinatie met het schilderwerk. Wij hebben ruime ervaring
in het plakken van alle soorten behang. Wij bieden u een ruime keus voor zowel papier als (schuim)vinylbehang.

Bij aankopen wordt de stomer en plaktafel zonder kosten en borg beschikbaar gesteld!
Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

--Glasfolies
--Tafelzeil
--Raamdecoraties
--Magneet-, krijt- en schoolbordverf

Kom eens vrijblijvend langs voor een gratis advies. De koffie wordt vers gezet.

Glaszetservice

Naast onze 24 uurs glasservice bij ruitschade zijn wij verder gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met verticale lamellen, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.

Gelaagd glas

Isolerende beglazing is in de meeste woningen op de begane grond al toegepast, een goede investering ! De energiepremie is daardoor aanzienlijk verlaagd, geen condensvorming en inbraakvertragend. Veel voordelen dus misschien het overwegen waard om het overige glas ook te vervangen voor isolatieglas.

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk wat betreft de eigenschappen van het glas b.v. figuur, gelaagd, gehard, kogelwerend, warmte werend, warmte absorberend, getint in verschillende tinten, enz, enz.

Ook combinaties van verschillende eigenschappen zijn mogelijk. Natuurlijk is de vroegere ruit van de plaatselijke huisschilder ook nog bij ons te verkrijgen.

Naast onze reparatieservice zijn wij verder gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met verticale lamellen, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.