Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Landgraaf


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Ooyen Glashandel Van
Marconistraat 7/A
6372PN Landgraaf

tel: 045-7113509

Extra informatie:

Vakmanschap, kwaliteit en innovatie sinds 1937... (een klein stukje geschiedenis) De oorsprong van onze glashandel ligt in het jaar 1937 toen dhr Ger van Ooyen zijn bedrijf had ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Er was sprake van een éénmansbedrijf, er bestond in die tijd nog geen apart beroep als glaszetter, de schilder was in die tijd meteen ook de glaszetter! De ondernemersgeest van de familie van Ooyen heeft er mede toe geleid dat het Landgraafse bedrijf een goede naam heeft opgebouwd in haar regio. Een korte terugblik... In 1937 startte dhr. Ger van Ooyen als kleine zelfstandige ondernemer. Ger’s zoon Sjef nam in 1967 het bedrijf over waarna kleinzoon en derde generatie Francesco van Ooyen de glashandel in 2009 definitief overnam. Na beide overname's werd er geïnvesteerd en het bedrijf van de familie van Ooyen werd geleidelijk aan een grote speler in de regio. 24-uurs glasservice... Om onze opdrachtgevers een breder dienstenpakket te kunnen aanbieden werd in 1974 de glas