Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VA en S Gebouwenservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
A en S Gebouwenservice
Flight Forum 3536
5657 DW Eindhoven

tel: 040-2350145

Extra informatie:

A&S Gebouwenservice... Toe aan het efficiënter indelen van uw bedrijf, of groeit uw organisatie harder dan uw pand nu nog aan kan? A&S Gebouwenservice is een allround aannemersbedrijf voor uw pand. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan op het gebied van vormgeven, (ver)bouwen, onderhoud én het beheer van uw pand. Ons bedrijf is gevestigd in het European Business Centre, Luchthavenweg 81 te Eindhoven en heeft inmiddels 30 jaar ervaring op dit gebied. Een greep uit onze specialisaties: Timmerwerken: Kozijnrenovatie, (gevel)betimmeringen, kleine en grote werken in en rond uw pand. Scheidingswanden: Zowel dicht, halfhoog glas of onze grootglas wanden met de stijlvolle glazen deuren van pafond tot vloer. Elk idee voor gewenst materiaal is bespreekbaar, wij kunnen alles aan. Systeemplafonds: Wij leveren en monteren elk gewenst systeemplafond. We hebben kennis van zaken en adviseren u in materiaalkeuze. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos.