Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Boekel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Delst Glas en Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting ruiten
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Van Delst Glas en Schilderwerken
Wilhelminastraat 3
5427CC Boekel

tel: 0492-321727

Extra informatie:

Welkom bij Van Delst Glas- en Schilderwerken in Boekel. Onze deskundige vakmannen nemen uw schilderwerk, glaswerk, wandafwerking, spuitwerk en overige decoratie graag uit handen. Van grootschalige projecten tot kleine afwerking, bij Van Delst staat kwaliteit voorop.

Naast het reguliere glas- en schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van bijzondere verftechnieken en adviseren wij u graag over het behalen van het beste resultaat binnen uw planning en budget.

Voor een goed overzicht van ons professionele werk kunt u een kijkje nemen bij onze projecten.

Van Delst Glas- en Schilderwerken verzorgt al meer dan 25 jaar op vertrouwde wijze al uw schilder- en glaswerkzaamheden. Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staan bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.
Wij zijn AF-erkend, wat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken. Bij Van Delst Glas- en Schilderwerken krijgt u dan ook gegarandeerd het beste resultaat.

Van Delst Glas- en Schilderwerken bedient diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin. Voorbeelden van onze werkzaamheden vindt u op deze website bij projecten .
In combinatie met Van Delst Verf & Wand en Woonkijk bieden wij een totaal pakket van advies op maat en een breed assortiment aan materialen tot professionele uitvoering.