Links
Disclaimer
glaszetter zoeken
goedkoopste glaszetters
<<=Terug naar verhuizers in Amersfoort


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlas / Totaalisolatie Van Middelaar BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glas / Totaalisolatie Van Middelaar BV
Ariane 2
3824MB Amersfoort

tel: 033 456 45 21

Extra informatie:

Van Middelaar Schilderwerken

Al bijna 40 jaar is Schilderwerken Van Middelaar een begrip in de regio. De kwaliteit van de adviezen, de zorgvuldige uitvoering en de keuze voor topmerken, hebben Van Middelaar gemaakt tot een kwalitatief hoogwaardig schildersbedrijf, waar de belangen van u als klant centraal staan.

--Allround schildersbedrijf
--Topkwaliteit
--Onderhoud
--Herstel / Vervanging
--Gekwalificeerd personeel

Wilt u meer informatie over schilderwerken of advies? Of heeft u een vraag over materiaal? Maak dan gerust een afspraak met een van onze medewerkers . Wij geven graag gratis en vrijblijvend advies over de mogelijheden van schilderwerk. Wij staan klaar om gratis een advies aan huis te geven. Twijfel niet en neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

--40 Jaar ervaring
--Hoge kwaliteit
--Hele jaar door schilderwerk
--Erkend schildersbedrijf
--Gekwalificeerd personeel
--Goede nazorg en service
--Betrouwbare partner
--Certificering en erkenningen.

Van Middelaar BV

Van Middelaar is gespecialiseerd in 'de buitenste schil' en interieur van een gebouw. Dat wil zeggen dat zowel het schilderwerk als het totaalisolatiewerk bij ons in goede handen is. Sterker nog, beide activiteiten versterken elkaar.

--isolatieglas
--HR++ isolatieglas.
--Glasreparatie.
--Veiligheidsglas.
--Zonwerendglas.
--Hardglas.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van isolatieglas of advies? Of heeft u een vraag over isolatie? Maak dan gerust een afspraak met een van onze medewerkers van de klantenservice. Wij geven graag gratis en vrijblijvend advies over de mogelijheden van isolatieglas. Onze adviseurs staan klaar om gratis een advies aan huis te geven. Twijfel niet en neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.


Van Middelaar Totaal isolatie

Van Middelaar Totaal isolatie is gespecialiseerd in glaswerkzaamheden betreft isolatie in de regio, Amersfoort, Soest, Utrecht en Hilversum voor zowel particulier werk als in woning- en utiliteitsbouw. Maar Totaal isolatie Van Middelaar doet meer dan alleen glaszetten. Ook bij kozijnvervanging (zowel kunststof, aluminium als hout), houtrotreparaties en draairaamvervanging kunnen wij u van dienst zijn.

Kozijnen

--Aluminium kozijnen
--Kunststof kozijnen
--Houten kozijnen
--Kozijn vervanging
--Kozijn renovatie

Geïsoleerd hout voor kozijnen: De isolerende lagen tussen het hout laten de isolatiewaarde toenemen van uw kozijn. Doordat de glassponning dieper gemaakt kan worden in hout kan er makkelijker drie-laags isolatieglas geplaatst worden. Op deze manier wordt de totale isolatie waarde van het kozijn verbeterd. Heeft u vragen twijfel niet en neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar.